<

Külképviselet

Otthon Itthonról nézve...

Elöljáróban

Kedves Olvasóim!
Ez itt egy blog, vagyis internetes napló, és nem nagykövetségi honlap!
A név egyezősége csupán véletlenszerű. Az ezen az oldalon megjelenő tartalom kizárólag magánemberként írott véleményem, elgondolásaim és általános mondanivalóm gyűjteménye, amely semmilyen módon nem tükrözi semmiféle magyar külképviselet, sem a magyar külügyi kormányzat, vagy bármely egyéb állami szerv hivatalos álláspontját. A blogban szereplő személyek és történések kapcsolata a valósággal áttételes és erősen szubjektív.



Magyarul - szürke

Po polsku - jasnobrązowe

In English - light green

Utolsó kommentek

  • nick grabowski: mondd, hogy lesz új blog (2009.10.29. 22:29) ...és vége.
  • V.E.: Ja to dobrze rozumiem. Nie jestem polka, ale w ostatnich dniach mojego stalelgo pobytu w Warszawie... (2009.08.25. 17:19) Warszawa, moja kochana...
  • V.E.: "Az egyik szemem sír, a másik meg nevet" Engedtessék meg nekem. Boldog vagyok, hogy együtt vagyunk... (2009.08.25. 17:05) ...és vége.
  • Kin(c): hüpp-hüpp máris hiányzik... szerettelek olvasni...mégha annyiszor le is húztál... jó lenne ha írná... (2009.08.25. 09:30) ...és vége.
  • Kin(c): huh...ale styl... obecnie nie podzielam Twojego entuzjazmu i zachwytu wobec Waw... szczególnie po ... (2009.08.25. 09:08) Warszawa, moja kochana...
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • nick grabowski: mondd, hogy lesz új blog (2009.10.29. 22:29) ...és vége.
  • V.E.: Ja to dobrze rozumiem. Nie jestem polka, ale w ostatnich dniach mojego stalelgo pobytu w Warszawie... (2009.08.25. 17:19) Warszawa, moja kochana...
  • Kin(c): most viszont Te nem vagy itt és nekem nem kellemes ez... (2009.08.25. 09:05) Last day
  • Gyopár&Csom: Agár és Meli itt is jártak, de akkor még volt velük Zsiráf és Pingvin. Imádom a Kapisztránokat! (M... (2009.08.18. 10:05) Alighanem az utolsó előtti bejegyzés...
  • külképviselet: Eleinte én is így voltam ezzel, úgy kellett kifejlesszem magamban a képességet, hogy - vicces dolg... (2009.08.07. 21:26) Vicces feliratok lengyelországból 8.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Jukebox :)





Nagy testvér figyel!

Ahonnan jösztök...



...ide :)



CURRENT MOON

streß

2009.02.06. 15:22 | külképviselet | 1 komment

Kicsit tartok az előttünk álló pár naptól.

Ugye vasárnap reggel indulunk 2 hétre Afrikába. Viszont előtte még Kinc beszervezett hozzánk egy Marianával közös szülinapi partit ma (péntek) estére. Múltkor értekeztem róla, hogy miért nem tartom jó ötletnek a pénteki bulit - ehhez most hozzájön, hogy ugye vasárnap indulunk. (Közöltem is Kinccel: most semmiképp ne számítson arra, hogy kihagyom az edzést a buli kedvéért :)) Ez azt jelenti, hogy amikor szombaton - a nyilván hajnalig tartó buli miatt feltehetően délnél nem előbb - felkelünk, akkor kell majd nekiveselkednünk mindennek ami még hátra van, vagyis: 1) a buli romjai eltakarításának, 2) az utolsó családlátogatásnak Młochówban, 3) az utolsó bevásárlásoknak, 4) az összepakolásnak két hétre Afrikába. Én magam ezt még megoldanám egy (fél) nap alatt, de egy nőnek ez meglátásom szerint a lehetetlenséggel határos - csak a vásárlás elvisz általában 4-5 órát, főleg hogy ruhát és cipőt is venni kell. Kincet végül arra sikerült nagy nehezen és mindenféle fenyegetésekkel :) rávennem, hogy tegnap délelőtt felkeljen aránylag hamar (9 után) és elmenjen vásárolni, de csak a dolog egyik (könnyebbik) felét abszolválta: a szükséges kozmetikumokat, háromféle naptejet, szúnyogriasztót és hasonlókat, meg persze a "ha már úgyis ott vagyok" jelszóval beszerzett tusfürdőt, krémet, lemosót, tonikot, kendőt és ki tudja mi mindent még. A ruhákat nem. :s
Úgyhogy attól tartok, hogy a szombat kissé stresszes lesz, és majd valamikor hajnalban fogunk (pár órára) fullidegesen lefeküdni. Hogy aztán már Kenyában derüljön majd ki, hogy ez meg az meg amaz otthon maradt, és, naná, mindez az én hibám. Esetleg ott helyben kell majd, turistakopasztó áron, megejteni a hiánypótlást... :s

Ne legyen igazam... (Biztató, hogy Kinc, amikor ezt kifejtettem neki, pipa lett, és közölte, hogy csakazértis minden rendben lesz a buli és az utazás körül. Ma pl. felkelt reggel, és mire hazaértem kitakarított... Ilyen szempontból hasznos egy ilyen buli :P)

Amúgy ma a melóban is kissé stresszes volt a nap, mert ugyebár pénteken jön minden ügyfél, hitelesítésért, apostillért, mindenért, emellett a skizofrén mukit is előzetesbe tették 3 hónapra (és 2 napja mindenkivel verekszik a fogdában - az ügyész meg engem hívogat hogy mit csináljon vele, szuper), ki kellett küldjem az aktuális hírlevelet, alkudozni a főnökséggel a bálról, leadni a futárpostát, megbeszélni a főnöknek egy találkozót jövő hétre, megírni néhány levelet és az összes többi. Mindenesetre Iván megint kihúzta az ötöst... :)

Szóval indul a meló, lehet hogy nem nagyon lesz időm már az elutazás előtt írni (hehe), ha így lenne, akkor viszlát, kívánjatok jó nyaralást! :) Elvileg a hotelben Kenyában lesz net, úgyhogy lehet hogy feldobok majd valamit onnan is, ha nem akkor folytatás 22-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://mission.blog.hu/api/trackback/id/tr5926727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V.E. 2009.02.06. 16:08:17

Jó nyaralást !!!!

Csak nyugi! A stresszes pasik korán feldobják a talpukat.
Később ez lényegesen jobb lesz, mert többet fogsz bírni cérnával, viszont Kenya már nem fogja "nehezíteni" a napjaidat :))
Jó pihenést! Pussz nektek!
Címkék: általános konzuli csajdolgok
süti beállítások módosítása