<

Külképviselet

Otthon Itthonról nézve...

Elöljáróban

Kedves Olvasóim!
Ez itt egy blog, vagyis internetes napló, és nem nagykövetségi honlap!
A név egyezősége csupán véletlenszerű. Az ezen az oldalon megjelenő tartalom kizárólag magánemberként írott véleményem, elgondolásaim és általános mondanivalóm gyűjteménye, amely semmilyen módon nem tükrözi semmiféle magyar külképviselet, sem a magyar külügyi kormányzat, vagy bármely egyéb állami szerv hivatalos álláspontját. A blogban szereplő személyek és történések kapcsolata a valósággal áttételes és erősen szubjektív.



Magyarul - szürke

Po polsku - jasnobrązowe

In English - light green

Utolsó kommentek

  • nick grabowski: mondd, hogy lesz új blog (2009.10.29. 22:29) ...és vége.
  • V.E.: Ja to dobrze rozumiem. Nie jestem polka, ale w ostatnich dniach mojego stalelgo pobytu w Warszawie... (2009.08.25. 17:19) Warszawa, moja kochana...
  • V.E.: "Az egyik szemem sír, a másik meg nevet" Engedtessék meg nekem. Boldog vagyok, hogy együtt vagyunk... (2009.08.25. 17:05) ...és vége.
  • Kin(c): hüpp-hüpp máris hiányzik... szerettelek olvasni...mégha annyiszor le is húztál... jó lenne ha írná... (2009.08.25. 09:30) ...és vége.
  • Kin(c): huh...ale styl... obecnie nie podzielam Twojego entuzjazmu i zachwytu wobec Waw... szczególnie po ... (2009.08.25. 09:08) Warszawa, moja kochana...
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • nick grabowski: mondd, hogy lesz új blog (2009.10.29. 22:29) ...és vége.
  • V.E.: Ja to dobrze rozumiem. Nie jestem polka, ale w ostatnich dniach mojego stalelgo pobytu w Warszawie... (2009.08.25. 17:19) Warszawa, moja kochana...
  • Kin(c): most viszont Te nem vagy itt és nekem nem kellemes ez... (2009.08.25. 09:05) Last day
  • Gyopár&Csom: Agár és Meli itt is jártak, de akkor még volt velük Zsiráf és Pingvin. Imádom a Kapisztránokat! (M... (2009.08.18. 10:05) Alighanem az utolsó előtti bejegyzés...
  • külképviselet: Eleinte én is így voltam ezzel, úgy kellett kifejlesszem magamban a képességet, hogy - vicces dolg... (2009.08.07. 21:26) Vicces feliratok lengyelországból 8.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Jukebox :)





Nagy testvér figyel!

Ahonnan jösztök...



...ide :)



CURRENT MOON

Infected :s

2008.04.19. 20:40 | külképviselet | Szólj hozzá!

Mint látjátok, 3 napja nem írtam, és ennek elég súlyos oka volt: egy elég csúnya vírusfertőzés. Mármint nem bennem, hanem a számítógépemen. :) Igazából nem is vírus volt (a víruskereső nem is szúrta ki), hanem egy alattomos kis spybot. Mivel pedig a Spybot Search & Destroy-t kb. 2004 óta nem frissítettem, nem szúrta ki elsőre az sem, sem a (szintén kb azóta nem frissített) Ad-Aware. Szerencsére így beteg géppel is le tudtam szedni egy új verziójú SpyBot S&D-t, és azzal sikerült 2 napi munkával, többszöri nekifutásra kiírtani a fertőzést (lekopogom - legalábbis remélem). Úgyhogy az elmúlt napok egy jelentős hányada telt el az ezzel kapcsolatos bosszankodással - a nyavalyás spybot vagy négyszer írta vissza magát az elvileg már megtisztított rendszerbe. Most már elvileg feketelistára tette a Spybot-SD rezidens az újratermelődési folyamatát, remélem nem lesz gond vele. Ilyenkor irigyellek Kinc a Linuxos laptopodért... :)))

Egyebekben amúgy a péntek volt érdekesebb nap, egy államtitkári látogatással és ügyvédekkel való tárgyalással fűszerezve. Személyügyileg kissé nehezen menedzseltük: én az államtitkárral tárgyaláson, a helyettesem Iván vidéken, a nagyköveti titkárnő Hajni szabin, úgyhogy Kati meg elvileg a titkárságon, helyettesíteni. És eközben ügyfélfogadás: ki lenne lenn a konzulin? Végül megbeszéltük még tegnap, hogy Kati lemegy, és majd Péter ül be a titkárságra. Erre Péter ma reggelre lebetegedett, kész, kakukk... Ez az eredmény ha amolyan jó pengeélentáncolósra leépítünk egy hivatalt: elég egy embernek kiesni, és máris meg vagyunk lőve... Katit végül leküldtük, a titkárságon meg nem volt senki, hiába csörgött a telefon. Sorry, ez van.

Persze jött konzuli ügyfél is, mondjuk egy szavam sem lehet, mert szólt előre. Viszonylag bonyolultabb közjegyzői okiratot kiváltó konzuli okirat kellett neki(k). Szerencsére nagyrészt megcsináltam előre, de így is volt vele meló, az ügyfeleknek meg kellett várniuk, amíg végzünk az államtitkárral, szerencsére csak 10 perccel azelőtt érkeztek.

Délután elmentem vívni, a pénteki harcolós edzésekhez képest kevesen voltunk, összesen 6-an, úgyhogy dupla csörték voltak. 10-ből csak kettőt nyertem, ami kissé idegesített, mert 3 másikat 5:4-re buktam el. Viszont az egyik nyertes az aktuális lengyel női párbajtőr csapat országos bajnoki ezüstérmes Agnieszka ellen volt, ami azért szép. De azért így sem az igazi a formám mostanában... :s

Aztán hazajöttem, és spybot-írtás ezerrel, ma pedig dettó.

A takarítás maradt holnapra... :s

A bejegyzés trackback címe:

https://mission.blog.hu/api/trackback/id/tr94433174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sport általános cyber diplife konzuli mindennapi bosszankodás
süti beállítások módosítása